Kur...wa mnie naszedł spontan.......
Licytacja
Zakończenie licytacji proponuję na koniec stycznia.
Po licytacji (tu się nic nie zmienia) kasa do mnie (konto w pw), a dostawa ustalana indywidualnie między Wami.
Całość kasy wpłacam na
pomagam.pl/wiktorekgolis z dopiskiem:
"Krakus. Czy ja licytacje dla Ciebie mam w zakres obowiązków wpisane?"
(albo "Licytacja Landklinika" - do ustalenia

)
Jeżeli chcecie coś wystawić to zapraszam.
Przedmioty (najlepiej ze zdjęciem, opisem, ceną minimalną) dodawajcie do wątku, a ja będę wątek porządkował.
Tak samo oferty. Numer, proponowana cena i odpowiadamy na wątek. Ja poukładam w przejrzystą całość (mam nadzieję)
(cobra75)
1.
Kilo własnoręcznie robionego baleronu.....(bez chemi {only peklosól}), wędzony na zrębkach buk-olcha....wystawiam na aukcję (licytacja od 1 zł)

Zdjęcie poglądowe z poprzedniego baleronu (zajebiście dobrego

)
(ROBBIL)
2.
Poprzeczki rylingów do D2 z fajną historią chętnie oddam na licytację. Nie są w idealnym stanie, ale są oryginalne, kupiłem je u Krakersa na imprezie dla Marty, fajnie jak by teraz pomogły młodemu 
W zasadzie to nówki sztuki, bo od zakupu nie używane 
(discovery)
3.
a. Farby akwarele /wodne/nowy komplet w zestawie 18 kolorów dla dużych i małych artystów.
b. Farby akrylowe /wodne/ kryjące 24 kolory,nowy komplet dla dużych i małych artystów.
c. Zestaw nowy pędzli do farb wodnych sztuk 15 ,5 sztuk szczeciniaków reszta miękkie o różnej grubości.
a.
b.
c.
(Niuftia)
4.
RangerGrip 90 (zdjęcie poglądowe):
opis Niuftii: Jako że fanem baleronu nie jestem, polecam uwadze potencjalnie zainteresowanych wspomnienie po śp. Wengerze w postaci jednej sztuki modelu RangerGrip 90. Taki oto on ci jest.
Scyzor jest lekko używany i lekko przykurzony od leżenia w szufladzie, czym zajmował się ostatnie kilka lat.
Od razu uprzedzam, że za czapkę śliwek nie pójdzie i rezerwuję sobie prawo pierwokupu z uwagi na sentyment jaki doń żywię.
(!marysia!)
5.
Kierownica do Defendera.
Używana.
Fajna.
Nie wiem czy pasuje do Disco.
Nie, nie mam w innym kolorze.
(K_A_L_I)
6.
Blaupunkt MSR901 – golarka 6w1 Nowa. rozpakowana, raz użyta i postawiona na półce (przed wysyłką KALI zdezynfekuje całość spirytusem). Cwna wywoławcza 100 zł.
Opis maszynki
(ciasteczkowypotwór)
7. Oscyloskop 20MHz, sprawny skalibrowany, no można sobie zobaczyć kształt przebiegu z czujnika położenia wału.
(Agasha)
8.
To i ja dorzucę coś od siebie.
Defender by string art, handmade by agasha.
Rozmiar: 80x40
Cena wywoławcza: 100PLN