Witam.
Sprzedam ewentualnie zamienię na Disco w "stanie cywilnym". U mnie od 6 lat,zakupione od kolegi z landkliniki. Użytkowane głównie na początku do pracy. Teraz od 3 lat sporadycznie jako auto " zastępcze". Trochę terenu też widziało, głównie rekreacyjnie. Przebieg ok 320 tys. Oc do 22 sierpnia, przegląd do piździernika. Lift ok 4-5 cali.Opony insa turbo track, przód w miarę ok, tył jeszcze posłużą. Rama, mocowania zdrowa. Podłoga też w stanie dobrym lub bardzo dobrym. Generalnie blacharsko ok. Zderzak stalowy mp4x4 z bullbarem. Led bar, wyciągarka escape z liną stalową. Drążki oba HD też od kolegi z forum. CD radio z anteną wyprowadzoną na tył (brak anteny bo się poszła w krzaki ruch...) ale daję antenę z magnesem samostrojącą. Z tyłu lampa robocza. Lampa i antena na mocowaniach landklinicznych. Reduktor wymieniony w tamtym roku. Rozrząd wymieniony 2 lata temu bodajże w przejachne na nim nie więcej jak 20 tyś. Hamulce tył po regeneracji. Podsufitka ok. Bez szyberdachów. Alternator za radą forum wymieniony na fordowski. Z minusów. Do roboty uszczelka P, wydech bo już się sypie, ślizg do wyciągarki do wymiany bo wyłamana jedan rolka Chyba tyle. Dla mocno zdecydowanego i niemarudzącego dorzucę bagażnik dachowy z halogenami. Jak zrobię zdjęcia to postaram się wrzucić. Sprzedaję bo chcę kupić wersję drogową, a mój jeszcze może dać frajdę komuś w taplaniu się w błocie. Zapomniałem 3 drzwiowa kupeta. Grucha od radia nie działa, radio ok. Zderzak tylni wgnieciony przez "kazimierską" sosnę. Sama buda nosi oczywiście ślady użytkowania w terenie i ślady utlenienia tu i tam. Pytać dzwonić, pisać. 691166193. Cena wyjściowa 11 tysięcy w biletach NBP
Ps.
Jak coś sobie jeszcze przypomnę to dopiszę.
Lampy z tyłu od dwusetki więc migacze w lampach, nie w zderzaku.